Vrienden van de Dans Hotspot

Het professionele en deskundige team van de Dans Hotspot werkt knalhard aan het overeind houden van de school in deze uitdagende tijd. Voortbestaan is geen vanzelfsprekend gegeven meer. Net zoals vele bedrijven om ons heen zijn wij hard getroffen door deze crisis. Overheidssteun blijft vooralsnog uit. Alle nieuwe activiteiten, zoals de online live lessen helpen mee, maar de maandelijkse kosten zijn hoog en de omzet is nu nog ontoereikend.

Wil jij meehelpen de Dans Hotspot locaties in Zaandam en Wormerveer open te houden? Zorg jij er straks mede voor dat je weer lekker de dansvloer op kan?

WORD VRIEND VAN DE DANS HOTSPOT!

Speciaal voor onze vrienden staan er bij onze boekingspartner Eversports 3 maandabonnementen met verschillende bedragen: € 10,-, € 25,- en € 55,- per maand. (Kijk bij prijzen)

Met dit abonnement kun je activiteiten boeken die we speciaal voor onze vrienden elke maand zullen organiseren en die voor anderen niet toegankelijk zijn, zoals bv een leuke dansworkshop. En natuurlijk worden onze Vrienden uitgenodigd voor het bijzondere Vrienden-Kerstgala, waarin we jullie gaan bedanken voor jullie steun.

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, je kunt meedoen zolang je het kunt missen.

Prijzen vrienden abonnomenten

Liever een eenmalige donatie doen? Superfijn! Elke bijdrage is van harte welkom. Ons bankrekeningnummer hiervoor is NL63 TRIO 0338 4607 13 t.n.v. Dans Hotspot Van Kooten