Anderhalve meter afstand bewaren terwijl je danst kan lastig zijn. Wanneer je draait zie je niet altijd op tijd een ander naderen.

Met deze SA-DI-Guard bewaar je gemakkelijk 1,5 m afstand van een ander en beperk je zo de risico's van het verspreiden van een eventueel aanwezig virus.

SA-DI-Guard zendt signalen uit die door andere SA-DI-Guard receivers worden opgevangen, de afstand wordt razendsnel berekend en indien kleiner dan 1,5 m geeft de SA-DI-Guard een rood lichtje, een akoestische en vibrerende waarschuwing.

In de Dans Hotspot werken we in het vervolg met deze SA-DI-Guard Buzzer tijdens lessen, lezingen en dansfeesten, zolang de 1,5 m richtlijn geldt. Na elk gebruik desinfecteren we ze.

Je vindt het misschien prettig om de SA-DI-Guard zelf in eigendom te hebben. Of misschien heb je zelf een bedrijf en wil je met de SA-DI-Guard voor je eigen leerlingen of klanten veiligheid bieden. Dat kan nu! In de maanden juni en juli nu een zomeraanbieding: € 47,50 (incl. btw) per stuk! Vanaf augustus betaal je de normale prijs € 49,95.

Bestel direct: mail naar info@danshotspot.com. Binnenkort ook online verkrijgbaar.

Kijk voor meer infomatie op deze video