Samen dansen en meer..

Boek je les

Ik hou van dansen. Het leuke van partnerdans vind ik dat je je uitgedaagd voelt om met je danspartner in balans te komen en je elkaar echt nodig hebt om een figuur tot een goed einde te brengen.
Samen dansen maakt blij! Ik zie het in de stralende ogen op de dansvloer. Wij zijn sociale wezens, een mens is gemaakt voor contact, laat het dan vooral danscontact zijn. Want waarom zou je het gewoon doen, als het ook leuk kan!

De Dans Hotspot begon met een droom… Een groot danscentrum, krachten bundelen, samen dragen, passie een plek geven, professionaliteit tot uiting brengen in goed opgebouwde lessen.
De opbouw van de Dans Hotspot gebeurt uit eigen middelen en met enthousiaste, trouwe vrijwilligers. Het pad blijft hobbelig en het tempo is rustig maar gestaag. Een gedeelte van jouw lesgeld zorgt voor een steeds mooier gebouw met een steeds betere functionaliteit.

Ik ben blij en trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. We zijn er nog lang niet, maar wel goed op weg.
Ik droom verder… stay tuned!

De Dans Hotspot beschikt over danszalen in Zaandam en Wormerveer.
Balzaal Zaandam:

Zalen Wormerveer:

Danshotspot Hoe werkt het Alle dansen Boek je les of evenement Vier je eigen (dans)feest Over ons FAQ Stay in touch Facebook Stay in touch Esdoornlaan 10, 1521 EA Wormerveer Westzijde 71 1506 EC Zaandam +31 6 55 79 13 05 info@danshotspot.com KvK 81276206 NL35 ing 0007 45 37 43

© Danshotspot 2021. All Rights Reserved.

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden