Samen dansen en meer..

Boek je les

ONLINE LIVE lessen

mdi-laptop-chromebook Handleiding pc mdi-cellphone Handleiding telefoon
Aankondiging online live-lessen! 23 maart 2020


Keihard werken, stug doorzetten, een ongelooflijke hoeveelheid humor, passie voor dans. En hier is het resultaat: WE ZIJN LIVE!

Je krijgt een mix van live lessen, uitzending-gemist lessen en korte filmpjes in onze nieuwe Dans Hotspot Bibliotheek.

Hoe halen we het in ons hoofd? Thuis samen dansen lijkt niet logisch, vanwege de 1,5 m. afstand tussen partners en de vele leerlingen die op dit moment zonder danspartner thuis zitten. En hoe kun je bv. alle stijldansen dansen, wanneer je normaal een vloer van 22 x 18 m. hebt om dat te doen en nu een huiskamer? En hoe kun je bv Ierse stepdance dansen, met tappen en springen, als je op een betonvloer staat?

Natuurlijk hebben wij oplossingen, anders kreeg je deze aankondiging niet.

Speciaal voor jou is er een technische tryout voorafgaand aan de les, om in onze live dansomgeving te komen.
Er is een vaste opbouw. Er zijn instructiemomenten, waarbij je uitsluitend de docenten kunt horen en zien. Er zijn vraagmomenten, waarbij iedereen hoorbaar en zichtbaar is.

Er zijn nieuwe figuren en handige trucjes om zelfs de dansen die veel ruimte vragen in je huiskamer te laten passen.

Ook als je thuis zonder danspartner danst, zijn de lessen uitdagend en leuk.

Het is momenteel een spannende tijd, veel mensen zijn onzeker over hun baan en inkomen. Nieuwe hulpmaatregelen vanuit de regering zijn nog onduidelijk. De Dans Hotspot wil graag als danssportcentrum blijven bestaan, maar ook een plek onder de vleugels bieden voor alle dansdocenten die aan ons centrum verbonden zijn en voor bevriende dansdocenten die dat nog niet waren. Dit is waarom de online danslessen betaalde lessen zijn en wij voor de korte filmpjes ook een klein bedrag vragen.

Heb je al een digitale leskaart of abonnement van de Dans Hotspot in Eversports? Deze kun je gewoon blijven gebruiken.

Heb je een ander soort kaart? Was je docent niet eerder binnen de Dans Hotspot werkzaam? Zolang die lessen nu via de Dans Hotspot te boeken zijn, wordt jouw bestaande kaart bevroren, net zolang als de huidige situatie voortduurt. Je kunt voor de les van jouw keuze een kaart van de Dans Hotspot aanschaffen of een losse les afrekenen via Ideal. Wij zorgen ervoor dat jouw docent betaald wordt.

Wij zijn inmiddels succesvol gestart met elke groep persoonlijk benaderen en met zorgen dat ook de minder digitaal handige dansliefhebbers een plekje in de les krijgen.

Een nieuwe lesvorm, razendsnel gemaakt, aangevuld met de ervaringen van afgelopen week. Wij blijven dansen met elkaar! Van dansen word je blij, je blijft/wordt gezond en maakt je hoofd leeg.

Tot binnenkort in de online (live) les!

Team Dans Hotspot

Danshotspot Alle dansen Boek je les of evenement Vier je eigen (dans)feest Over ons FAQ Stay in touch Facebook Instagram Stay in touch Westzijde 71 1506 EC Zaandam +31 6 55 79 13 05 info@danshotspot.com KvK 81276206 NL35 ing 0007 45 37 43

© Danshotspot 2024. All Rights Reserved.

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden