Samen dansen en meer..

Boek je les

Hoe boek je een les of koop je een ticket voor een evenement?

handleiding Eversports app

1. Snuffel rond op onze site en kies een dans.

Eerst kennismaken? Start met een introductieles. Hiervoor is een speciale ticket verkrijgbaar. Ook organiseren wij regelmatig gratis proeflessen. Nog geen 18 jaar? Dan dans jij bij ons met 30% korting!

2. Vind je les bij Danskalender en kijk welke niveaugroep het beste bij je past.

Weet je niet zeker welk niveau je hebt? Geeft niet, kies wat het beste zou kunnen passen. Tijdens de eerste les kijkt de docent wat je kunt en overlegt samen met jou in welke niveaugroep jij je het meest prettig zou voelen.
Wil je weten wat een les kost? Het abonnement bedrag staat in de omschrijving bij de dans die je aanklikt. Bij de shop (in de menubalk van deze pagina) vind je alle tickets en rittenkaarten. Lesgeld in één keer betalen regel je online via tickets en rittenkaarten, gespreide betaling regel je via een abonnement dat je kunt afsluiten via een ingevuld en ondertekend SEPA formulier.

3. Kies hoe je wil betalen en boek je les of evenement.

Er zijn tickets, 10- en 15 rittenkaarten direct online verkrijgbaar voor lessen en evenementen. Kies ‘nu deelnemen’ en regel je betaling verder zelf via Ideal of creditcard door in te loggen via onze boekingstool Eversports, zodat je in een beveiligde omgeving terecht komt. Je staat nu direct als leerling/evenementbezoeker geregistreerd met een gekoppelde ticket of rittenkaart. Kocht je een kaartje voor een evenement, dan graag je factuur laten zien bij binnenkomst (print of op je telefoon). Kocht je een leskaart dan hoef je je nu alleen nog aan te melden bij de les van je keuze.

Als je liever gespreid betaalt, dan kan dat via onze abonnementen. Voor een abonnement download je het SEPA formulier onderaan deze pagina. Na invullen en ondertekenen lever je dit in bij de leslocatie of mail je ons de pdf op info@danshotspot.com. Wij zorgen voor je registratie en de aanmelding bij de les van je keuze. Er zijn tickets, 10- en 15 rittenkaarten direct online verkrijgbaar voor lessen en evenementen. Kies ‘nu deelnemen’ en regel je betaling verder zelf via Ideal of creditcard door in te loggen via onze boekingstool Eversports, zodat je in een beveiligde omgeving terecht komt. Je staat nu direct als leerling/evenementbezoeker geregistreerd met een gekoppelde ticket of rittenkaart. Kocht je een kaartje voor een evenement, dan graag je factuur laten zien bij binnenkomst (print of op je telefoon). Kocht je een leskaart dan hoef je je nu alleen nog aan te melden bij de les van je keuze. Als je liever gespreid betaalt, dan kan dat via onze abonnementen. Voor een abonnement download je het SEPA formulier onderaan deze pagina. Na invullen en ondertekenen lever je dit in bij de leslocatie of mail je ons de pdf op info@danshotspot.com. Wij zorgen voor je registratie en de aanmelding bij de les van je keuze.

4. Zet de Eversports app (onze boekingstool) op je telefoon en/of computer en log in

Heb je nog geen account bij Eversports download dan de app. Verkrijgbaar in de Appstore of Google Play store mdi-apple mdi-google-play

5. Meld je aan voor je les

Gebruik je een rittenkaart of betaal je losse lessen: in het vervolg meld je je telkens van tevoren aan voor een les. Bij een abonnement is dat niet nodig, we melden je aan voor alle lessen binnen je abonnement. Je hoeft alleen af te melden als je een keer niet aanwezig kunt zijn. De docent ziet in de lesgroep jouw aanmelding en weet dat je komt. Je kunt altijd zelf kijken hoeveel lessen je nog tegoed hebt.

6. Start je online live les

Meer informatie over de live stream en de handleidingen voor pc en telefoon vind je op online live les.

Dans Hotspot heeft 5 danszalen in twee locaties, Wormerveer en Zaandam, gezellige ongedwongen sfeer, no-nonsense, je voelt je er snel thuis.

Danshotspot Hoe werkt het Alle dansen Boek je les of evenement Vier je eigen (dans)feest Over ons FAQ Stay in touch Facebook Stay in touch Esdoornlaan 10, 1521 EA Wormerveer Westzijde 71 1506 EC Zaandam +31 6 55 79 13 05 info@danshotspot.com KvK 81276206 NL35 ing 0007 45 37 43

© Danshotspot 2021. All Rights Reserved.

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden