DanceMatch

Heb je altijd al willen leren stijldansen - of heb je het vroeger gedaan maar wil je het weer oppakken - en zit je zonder danspartner? Misschien een grote stap, om in je eentje een dansschool binnen te lopen. Ook heel moedig. Je bent bij ons precies op de goede plek, bel of mail ons! (En lees hieronder maar door!)

Wij organiseren regelmatig 'Take a chance and DANCE' events. Iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) danspartner is van harte welkom. We nodigen niet-leerlingen en leerlingen van de Dans Hotspot uit om op zoek te gaan naar een danspartner met dezelfde danswensen, of je nou als leader of follower wil dansen. Wil je ook komen? Bel of mail ons!

mdi-musicTijdens de feesten draaien we niet alleen stijldansnummers, maar ook andere lekkere dansmuziek. Je staat natuurlijk niet alleen in je zoektocht, want de medewerkers en vrijwilligers van de Dans Hotspot staan de hele avond klaar om met je mee te zoeken naar de perfecte dansmatch! Zo komen er op het feest ook hulp-dansers, die het leuk vinden om een extra uurtje in de week met jou te dansen.

Naast de DanceMatch feesten hebben we ook een DanceMatch community, waarin dansers onderling contact kunnen houden. Zo hoef je nooit alleen naar een feest, bal of dansles.

Op deze manier hopen wij voor iedereen de juiste DanceMatch te vinden!